bootstrap theme

ShapeYourFuture

Filozofia ShapeYourFuture are la baza Principiul AAA
(Atrage, Alege și Aloca), avand ca principale beneficii:

1

ATRAGE

Promovarea mai eficienta a
Angajatorilor catre Candidați si invers.


2

ALEGE

Atragerea Candidatilor activi
si pasivi din piata muncii.

3

ALOCA

Selectia mai riguroasă a Candidatilor propusi catre Angajatori prin metode intuitive si eficiente de filtrare si alocare, bazate pe interactiunea directa intre
Angajator si Candidati.  

SYF

este in linii generale

1

Pentru Angajatori

Un proiect dedicat Angajatorilor, menit sa eficientizeze si sa optimizeze proiectele de recrutare.

2

Pentru Candidati

Un proiect dedicat educarii, dezvoltarii personale si profesionale a individului.

3

Pentru HR

Un proiect dedicat inovatiei, promovand invatarea accelerata.

Cum functioneaza programul ShapeYourFuture?

Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca pot opta pentru realizarea unui VideoCV GRATUIT. Acesta va scoate in evidenta in numai 3 minute informatiile esentiale si relevante despre Candidat. Pregatirea prealabila a Candidatului este asigurata de catre un Specialist HR, care analizeaza profilul si experienta profesionala, Materialul filmat este montat si incarcat pe platforma online, fiind disponibil spre accesare doar persoanelor juridice care au cont pe acest portal.
Programare pentru VideoCV AICI

Angajatorii pot cauta mai eficient persoane potrivite pentru a ocupa posturile vacante din cadrul companiilor, utilizand platforma SYF. Aceasta este asemanatoare unui magazin online unde se pot vizualiza gratuit VideoCV-urile persoanelor aflate in cautarea unui job dupa activarea unui Cont de Utilizator. In functie de de criteriile de cautare, respectiv Studii, Experienta Profesioanala, Abilitati si Competente, sau Zona de domiciliu, se vor afisa profilele video, insotite de elementele cheie ale Candidatului. Angajatorul are optiunea de a compara profilele selectate, de a le salva in lista sa de optiuni viitoare sau de a achizitiona la un pret competitiv detaliile de contact ale Candidatilor potriviti.
Creeaza-ti un Cont Gratuit AICI

Periodic organizam Evenimente dedicate fie Specialistilor HR sau Managerilor de Departamente, fie Candidatilor.
In cadrul evenimentelor dedicate Specialistilor HR, invitam Speakeri din domeniul Resurselor Umane sau a activitatilor conexe (Psihologie, Coaching, Furnizori de Servicii etc) cu scopul de a impartasi cele mai bune practici si servicii din domeniu.
La evenimente dedicate Candidatilor au ca scop testarea si evaluarea competentelor acestora, precum si instruirea efectiva in vederea prezentarii la interviul preliminar angajarii. Aceste workshop-uri sunt sustinute de specialisti HR cu experienta relevanta in evaluare si formare profesionala.
Lista Evenimentelor SMART HR este AICI